Dylan kort #654

Steek je hand op wanneer je dacht, na het lezen van dank & verandering hieronder, dat er geen afleveringen van Dylan kort meer zouden verschijnen. Ik plaats hier nog wel afleveringen van Dylan kort, maar minder frequent. Daar naast probeer ik wat meer berichten over een onderwerp te plaatsen, zoals over de Dylan / Cash-sessies & de Grammys hieronder. (je mag je hand weer naar beneden doen hoor, ik heb het gezien..)
Allereerst dank aan Nanne, Hans en Peter voor de reacties bij De Dylan 30. Ik ben minstens net zo positief over dit stuk van Martijn Muijs. De komende vijf donderdagen verschijnen de resterende delen van deze serie.
Sinds gisteren Mama said knock you out in mijn kop zitten. Niet mijn muziek, wel een oorwurm. Dit terzijde, tijd voor de links:
Alja: 'pauwpauw' en 'pauwpauw'.
Frits: What's in a name?
Waarin celebrity ook niet alles blijkt te zijn, een recensie van Lapham's Quaterlyis.
Duizend tophits voor Amerikaanse Billboard, Dylan kwam nooit verder dan een tweede plaats.
Denk even terug aan The Nikki Jean project, Mama said knock you out, het youtube filmpje dat ik hier gisteren plaatste. Met dat in het achterhoofd lees ik net op RightWingBob dat Nikki Jean samen met Dylan een of meerdere nummers voor haar nieuwe album heeft geschreven. Luister / kijk vervolgens naar het youtube filmpje van Nikki Jean op RightWingBob. Ik weet niet hoe het met jou zit, maar ik kan de twee nog niet helemaal bij elkaar brengen & toch is het twee maal Nikki Jean (project)... Ik ben in de war op deze zaterdagochtend.

Geen opmerkingen: