Dylan kort #16


De expositie van schilderijen van Dylan - the Drawn Blank Series - gaat naar Londen. Tijdens de tentoonstelling in Londen zullen ook een aantal schilderijen te zien zijn die niet in Chemnitz hingen. De expositie start op 14 juni 2008 in de Halcyon Gallery.

Meer foto's van Barry Feinstein. Gisteravond de dvd World tours 1966 - 1974 opnieuw (deels) bekeken. Vooral de photogalerie is de moeite van het bekijken waard, tientallen foto's die Barry Feinstein van Dylan maakte. Een aantal foto's die nu 'opduiken' in tijdschriften e.d. als 'nooit eerder gepubliceerd' zijn op deze dvd reeds te zien.

De documentaire op deze dvd is van matige kwaliteit. De interviewer - Joel Gilbert - stelt consequent de verkeerde vragen en vraagt zelden tot nooit door. Ook de antwoorden van Barry Feinstein zijn nauwelijks de moeite waard. Bij bijna iedere foto is zijn commentaar iets in de trant van Dit is één van mijn favoriete foto's, ik vind Dylan er geweldig opstaan, ook de achtergrond is erg mooi.

Joel Gilbert is zanger / gitarist van de Dylan tributeband Highway 61 revisited.Nederlandse vertaling van The Wicked messenger van de hand van Jef Schonk.

Een roze weblog - de borgers - met een beetje Dylan.

Thierry Deleu over Dylan op de weblog De Geletterde mens.

2 opmerkingen:

Jef zei

Ik zag toevallig dat u een link naar werk van mij op uw blog heeft geplaatst, mijn appreciatie hiervoor, zelf hou ik ook van Dylan.

tom zei

Hoi Jef,

Graag gedaan, het is de moeite meer dan waard! Mooie weblog.