Dylan kort #673

Er zijn weer een aantal data toegevoegd aan Dylans Europese tournee. De concerten in Europa worden vooraf gegaan door een concert in Tel Aviv, Israël op 20 juni. Aan de concerten in Europa zijn concerten in Bergen en Oslo (Noorwegen) op 29 en 30 juni toegevoegd. Zie ook hier. Dylan in Borlänge, zie hier.
Triggerfinger covert Dylans Father of night. Zie hier (met dank aan Thomas voor de tip!]
tussen hier en nu hier en hier, door Alja.
Een fragment uit Dont look back op peeveebee.
Twitter: hier en hier en hier.
Op 22 maart 1965 werd Bringing it all back home uitgrbracht. Een jaar later, op 22 maart 1966 kwam de single Rainy dat women #12 & 35 uit. Dat was natuurlijk beide gisteren zoveel jaar geleden, maar gisteren was ik hier niet.
Een stuk over Dylan op God is in de stilte, zie hier. [aan het eind van dit stuk, kort iets over deze blog. Ik zal binnenkort kijken hoe ik het terug vinden van de geboden informatie op deze blog kan vergemakkelijken. Tot nog heb ik hiervoor een aantal links naar eerdere berichten in de kolom rechts opgenomen en een zoekfunctie. (bovenaanrechts) Suggesties zijn zeker welkom!]
De Box of Vision wordt inmiddels op verschillende plaatsen aangeboden, zie o.a. hier. De prijs voor de Box of Vision is niet gering (100 euro inclusief verzendkosten), maar in ogenschouw nemend wat je daarvoor krijgt, valt de prijs mij bijzonder mee, moet ik bekennen.
Verder komt onder de titel Studs Terkel's Wax Museum de radiouitzending uit mei 1963 waar Dylan te gast was, op cd uit. Isis kan deze titel leveren vanaf 28 maart, elders is de cd pas leverbaar vanaf halverwege mei, zie hier.

Geen opmerkingen: