Dylan kort #660

Allereerst dank aan Thomas, Roel, Erik & Peter voor de reacties bij onderstaande berichten. En dank aan Martijn Muijs voor zijn e-mail met daarin een correctie op mijn bewering dat Most likely you go your way (and I'll go mine) in de remix van Mark Ronson onlangs voor het eerst op 3FM is gedraaid. Martijn schrijft: nog even inhakend op een eerder berichtje op je weblog: de Mostly... remix van Mark Ronson is wel eens eerder op 3FM gedraaid, en ik kan het weten, want ik heb 'm zelf een aantal maal ingestart. Toch een goeie reden om Dylan weer eens op 3FM te draaien. Those were the days, want ik werk daar al een aantal jaartjes niet meer, en het was inderdaad het fysieke cd-singletje, dus vandaar dattie niet geregisteerd staat...
Ik leer dagelijks bij.
Er zijn weer twee recensies verschenen van Bob Dylan in de studio, de links zijn te vinden op Peerke's blog. Helemaal terecht dat hij glimt van trots.
Zoekend naar links voor deze Dylan kort, kom ik vooral berichten met de titel Muze Bob Dylan (67) gestorven. Ik plaats hier de link naar één van die berichten. Meer over het overlijden van Suze Rotolo hieronder.
The Bony king of nowhere beschouwt Bob Dylan als de grondlegger van pop en rock.
Een stuk over Joe South op de website the Examiner.

Geen opmerkingen: