Dylan kort #669

Met dank aan Arno (2x), Paul en Peter voor de reacties.
Wie naar deze blog is gekomen om een nieuwe aflevering van de Dylan 30 te lezen, moet ik teleurstellen. Ik heb nog niks van Martijn Muijs ontvangen. Zodra ik de nieuwe aflevering ontvang, zal ik 'm hier plaatsen.
Vergeet niet hieronder het stuk over The Gospel according to Bob Dylan te lezen.
The Examiner is de laatste paar dagen een bron voor veel informatie, bijna dagelijks ontvang ik één of meerdere e-mails dat er een nieuw Dylan-gerelateerd bericht is gepubliceerd.
Zo heb ik de laatste paar dagen o.a. op deze website gelezen da het nieuwe album van the Beatie boys - Hot Sauce committee part two (release 3 mei) - een smaple bevat van Dylan uit Theme time radio hour.
Op de official Farm aid you tube channel zijn beelden te zien van Dylans optreden tijdens Farm aid 1985. Dylan speelde tijdens Farm aid:

1. Clean Cut Kid
2. Shake
3. I'll Remember You
4. Trust Yourself
5. That Lucky Old Sun (Haven Gillespie/Beasley Smith)
6. Maggie's Farm

Verder stond er op The Examiner een gerucht dat Dylan & band op 25 juni in Meinz, Duitsland, op 26 juni in Hamburg, Duitsland en op 27 juni in Odense, Denemarken concerten geeft.
Tot zover The Examiner.
Een recensie van Bob Dylan in de studio op Da Music. Nog een recensie van Bob Dylan in de studio is te lezen op rootstime.be.

3 opmerkingen:

Peerke zei

Hoi Tom

Er is ook nog een recensie van Bob Dylan in de studio verschenen bij Rootstime: http://www.rootstime.be/CD%20REVIEUW/2011/MA1/CD59.html

tom zei

@Peerke,

Dank voor de tip! Ik heb een link aan het bericht toegevoegd.

groet,

Tom

Paul1987 zei

Interesante setlist.hopelijk treedt hij deze zomer ergens in de buurt op