Ingezonden mededeling


Bob Dylan viert zijn 75e verjaardag op 24 mei. Al meer dan 50 jaar inspireert hij mensen over heel de wereld met zijn songs. Kick Bras verdiepte zich in de spirituele betekenis ervan. Zondagmiddag 22 mei geeft hij daarover een uitgebreide toelichting in de Immanuelkerk, waarbij de band Slow Train zijn songs zal uitvoeren tijdens een eenmalig tribute concert.

Kick Bras verzorgt in de maand mei ook diverse radio uitzendingen over Bob Dylan. Op Haarlem 105 radio is op 15 mei van 17-19 uur en op 24 mei van 21-23 uur een twee uur durende uitzending over de betekenis van zijn teksten. Via haarlem105.nl zijn deze uitzendingen live of achteraf te beluisteren. Op Radio Bloemendaal zal hij in de maand mei via KerkzonderGrenzen.nl vijf radiouitzendingen op zondagmorgen maken van 9.15-9.45 uur.

Het tribute concert over de betekenis van de songs van Bob Dylan zal plaatsvinden in de grote zaal van de Immanuelkerk, Van Egmondstraat 7, Haarlem-Noord, op zondag 22 mei van 15.30- 17.00 uur. Meer informatie vindt u op www.pknhaarlemnoord.nl. De entree, inclusief een consumptie, is € 7,50. Reserveren is noodzakelijk via immanuelkerk@telfort.nl

Geen opmerkingen: