een likje verf

Terwijl outtakes van Blonde On Blonde door de kamer schallen en het gescheurde inpakpapier waarin de gulle gaven van de Sint zaten door 'mevrouw Tom' in een doos gepropt wordt, realiseer ik me dat het uiterlijk van deze blog al weer enkele jaren hetzelfde is. Door steeds maar zaken toe te voegen aan de kolommen links en rechts is het geheel wat onoverzichtelijk geworden, vind ik en dus moet het uiterlijk op de schop. Niet alleen krijgt de blog een ander kleurtje en schrap ik veel van wat er in de kolommen stond, ook ga ik terug naar één in plaats van twee kolommen en voeg ik aan langere berichten - met dank aan de tip van Gerbrand - een meer lezen knop toe. Dat laatste schijnt vooral prettig te zijn wanneer de blog op de iPad wordt bekeken, heb ik me laten vertellen.
Ik denk dat ik wel tevreden ben, al moet het nieuwe beeld nog even beklijven. Mocht je minder tevreden zijn met hoe Bob Dylan in (het) Nederland(s) je nu voorgeschoteld wordt, dan hoor ik dat graag.
Ondertussen luister ik gewoon nog even verder naar wat nooit Blonde On Blonde heeft gehaald.

Kwartiertje later: ik ben niet tevreden. Ik ga terug naar twee kolommen...

5 opmerkingen:

hans zei

Pittiger en mooier geworden Tom.

Anoniem zei

De nieuwe 'look' is geen verbetering. De combinatie van rood en licht crême lettertype is minder prettig leesbaar op een ipad. Voor de rest heel veel waardering voor de inhoud van je websitie.

tom zei

Dank voor de reacties! Waardeer ik.
@ Anoniem: ik heb de kleuren aangepast. Laat even weten of 't zo beter leesbaar is.
Tom

Anoniem zei

Prima! Deze kleurencombinatie leest veel prettiger. Ik zie uit naar nog veel meer interessante stukken over Dylan.

tom zei

Helemaal goed. Dank voor de feedback. Ik ben zelf ook wel tevreden. Waarschijnlijk blijft het dan ook voorlopig zo.