Ik ben er nog

Het heeft even geduurd, maar ik ben er weer. De reden daarvoor is simpel: Ik was ik druk met andere zaken en net toen ik weer tijd vond om hier een bericht te plaatsen, ging ik door mijn rug. Het herstel verloopt voorspoedig, al ben ik er nog niet helemaal. Ik kan inmiddels weer een uurtje achter de computer zitten (als ik daarna maar weer plat ga liggen). Goed, dat terzijde. Ik ben niet achter de computer gaan zitten om de zielenpoot uit te hangen. Ik ben achter de computer gaan zitten om jullie te laten weten dat ik er nog ben.
In de afgelopen paar dagen heb ik weer een aantal bijdragen voor deze blog mogen ontvangen. In de komende dagen hoop ik die bijdragen ook hier te publiceren. Ook hoop ik dan alle e-mails die ik heb ontvangen te kunnen beantwoorden. Mocht je wat gestuurd hebben: Dank! Antwoord volgt nog.
Goed, ik ben er dus nog.
Een paar dagen geleden vond ik in de kringloop een binnenhoes met reclame voor Before The Flood. Zoals volgers van deze blog weten heb ik wel iets met reclame op binnenhoezen. Ik heb daar al een paar keer op deze blog over geschreven, maar eigenlijk altijd ging het dan om reclame voor CBS-uitgaven. Nu heb ik dan ook een binnenhoes met reclame voor een Asylum-uitgave gevonden.
Dylan en reclame: Soms neemt het absurde vormen aan. Zo zag ik laatst op ebay een advertentie voor een CBS-binnenhoes met reclame voor een aantal albums voor Bob Dylan. De vraagprijs voor deze binnenhoes was net iets onder de dertig euro (en dan komen er nog verzendkosten bij). Diezelfde binnenhoes kom ik regelmatig in kringloopwinkels tegen. Met bijbehorende elpee erbij betaal ik dan een euro (of minder) voor zo'n binnenhoes. Als ik ook maar de geringste overtuiging zou hebben dat ik dit soort binnenhoezen voor bijna dertig euro per stuk via ebay zou kunnen verkopen, dan wist ik wel wat ik zou doen.
Goed, tot zover. Het is bijna klaar met zitten. Ik ga zo plat en zet Before The Flood op. Misschien dagdroom ik nog een beetje over het goudmijntje binnenhoezen.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Fijn dat je er weer bent.
Rob

Jochen zei

Beterschap Tom. Knap vervelend hoor, rug-ellende. Take it easy,
Jochen