Dylan kort #1079

Geen pensioen: Volgens de website van fanzine Isis gaan Bob Dylan en band in het voorjaar van 2014 gewoon weer op tournee (en dus zijn de drie concerten in de Royal Albert Hall in Londen, afgelopen november geen afscheid van het leven onderweg.) [met dank aan Henk voor de tip]
Charlie Sexton en Jakob Dylan: Of Charlie Sexton in 2014 nog deel zal uitmaken van Dylans tourband vraag ik me af dankzij dit bericht. Sexton zal samen met onder andere Jakob Dylan en Dave Matthews deel uitmaken van de band The Nauts.
Fanzines: Gisteren was een goede dag voor de fanzine-liefhebber in mij. Gisteren viel de nieuwe aflevering van zowel Isis (inclusief nieuwsbrief) als The Bridge op de deurmat. Nu nog de tijd vinden om het allemaal te lezen.
Spookrijden: Een open brief aan Bob Dylan (van 21 november, ik heb 'm toen gemist), zie hier. Aangezien dit deel 2 is, zal er ook een deel 1 zijn. Die is er ook, van 17 november. Zie hier.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Ik heb Alex Roeka zien optreden op de Uitmarkt en er zijn inderdaad raakvlakken met Dylan. Verder ben ik het niet eens met dat spookrijder-stukje. Ik zag in de HMH een man die nog vol energie zit, dus waarom zijn zoveel mensen geobsedeerd door het idee dat Bob moet stoppen? Misschien kunnen ze niet wennen aan het idee dat er ook oude mensen zijn die niet achter die beruchte geraniums gaan zitten.
Is een van de lezers trouwens wel eens bij een Dylan-concert in een exotisch land geweest? Lijkt me leuk om dat eens te combineren met een vakantie.
Frans

Anoniem zei

Dit vind ik wel een aardige Frans/Engelse website met Bob Dylan-avonturen in nabije en verre landen:

http://www.bob-dylan-lolo49.blogspot.nl/p/latin-america-2012.html

Groet, W. uit B.