Drie dagen later

Afgelopen zaterdagochtend of -middag schreef ik op deze blog nog dat het een rustige zaterdag in huize Willems was, dat ik plannen had om naar een stapeltje nog  niet gedraaide platen van Bob Dylan te luisteren. Een paar uur nadat ik dat schreef had ik nog niet één van die platen gedraaid en bracht ik 'mevrouw Tom' naar het ziekenhuis, waar ze nu nog ligt.
Het komt allemaal wel goed, maar het zet alle plannen, de normale gang van zaken op losse schroeven. In plaats van naar de muziek van Bob Dylan te luisteren, pendelde ik de afgelopen dagen tussen ziekenhuis en thuis waar onze kinderen zaten.
Ondertussen draaide de Dylan-wereld uiteraard gewoon door.
Inmiddels is op Dylans officiële website de schitterende hoes van de in april uitkomende single 'Wigwam' / 'Thirsty boots' te bewonderen (zie hier) en is het eerste concert - aldus de website van fanzine Isis - van dit jaar inmiddels gepland.
Als de rust straks weer een beetje is teruggekeerd, heb ik (gevoelsmatig) nog het een en ander in te halen. Het stapeltje platen dat er zaterdag lag, ligt nu nog op mij te wachten. Ik kan er nu al naar uitkijken om de naald op het vinyl te laten zakken.

3 opmerkingen:

Unknown zei

Geen "Thirsty Boots" dus, maar "Walking boots" voor jou. Beterschap met mevrouw Tom.

hans zei

Sterkte Tom en beterschap mevrouw Tom

tom zei

Dank voor de vriendelijke woorden. Inderdaad: 'walking boots' :-)
Het gaat inmiddels een stuk beter met 'mevrouw Tom'.

groet,

Tom