Dylan kort #1011

De schilderijen in The New Orleans series zijn te bewonderen in Milaan, zie hier. Het meest opmerkelijke vond ik dat Bob Dylan voor de opening naar Milaan is gevlogen en zich heeft laten fotograferen, zie hier. Meer hier.
De gouden eikel: Op het internet kwam ik de volgende zin tegen: 'Dylan staat vooral bekend om zijn protestliedjes, die hij schreef in de tijd van de oorlog in Vietnam. Bijna iedereen kent het beeld wel van Bob Dylan op het podium van het hippiefestival Woodstock, zijn liedje "The times they are a-changin" zingend.' Bij deze wil ik de schrijver ervan graag nomineren voor de gouden eikel. Ik bedoel, Bob Dylan op het Woodstock festival? Terwijl hij 'The Times they are a-changin'' zingt?
Moet ik het nog opschrijven? Je kunt het vast al wel raden... Een enorme jeuk krijg ik hier van, over het hele lichaam, jeuk, jeuk en nog een jeuk!
Gedenkwaardige Grammy-momenten: Inderdaad, het is Soy Bomb, zie hier.
Classic Rock Mag: Hard rain, zie hier.
Basement tapes: Wie is wie, zie hier.
Citaat: Alja stuurde mij - waarvoor dank -  het volgende citaat uit The Spa Decameron, het verhaal van de Trofeevrouw: "Verlossen is wat ik doe. Ik ben de verlossing. Ik ben de schuilplaats in de storm, of zoals Dylan zegt: ‘Come in, she said, i’ll give you shelter from the storm.’"
Afbeelding: Op de afbeelding zie je een schilderij van de hand van John Uilenberg. Eerder plaatste ik hier afbeeldingen van twee andere schilderijen van John Uilenberg.

Geen opmerkingen: