Dylan kort #964 [Revisionism]

Revisionism: dertig nieuwe werken van Bob Dylan in Gagosian gallery, New York van 28 november 2012 t/m 12 januari 2013. Op de website van Gagosian gallery is al één werk te bewonderen.
Bij het zien van dit werk gingen bij mij gelijk alarmbellen af. Even terug naar augustus 2011. Toen stond de aankondiging van The Asia Series op de website van Gagosian gallery. Toen stonden vier werken op de website: twee werken uit The Brazil Series, een nieuwe werk uit The Asia Series en een werk dat niet veel meer leek dan de voorkant van het tijdschrift Life. Die vier werken zijn hier nog te zien. Die cover van Life bleek een bewerking te zijn van een daadwerkelijk bestaande aflevering van dit tijdschrift, zie hier. Toen, in augustus 2011, kon ik die cover van Life tussen de schilderijen van Dylan maar moeilijk plaatsen. Nu lijkt het er op dat die cover van Life deel zou kunnen uitmaken van de nieuwe tentoonstelling Revisionism. Voor de twijfelaars: Babytalk is een bestaand tijdschrift, zie hier.
Jaarboek: Voor de verzamelaar met de dikke portemonnee: een jaarboek met een persoonlijke boodschap van Bob Dylan zal geveild worden, zie hier. [met dank aan Dirk voor de tip]

Geen opmerkingen: