Bob Dylan, George Harrison & tournee 2011

Gisteren had ik een afspraak, elders. Voor de lange trip vulde ik de tank met benzine & kocht ik bij het benzinestations de Volkskrant. Gisteravond, weer thuis, vond ik pas de tijd om de krant op te slaan. In deze Volkskrant een recensie van het boek George Harrison - Living in the material world. De titel van de recensie: 'Partijtje tennis met Bob Dylan'. Bij de recensie zijn vier foto's uit het boek afgebeeld, waaronder een foto van Dylan op de tennisbaan. De - voor mij - meest intrigerende zin uit de recensie: 'Later in de jaren zestig gaat Harrison over op kleurenfotografie, met unieke foto's van Bob Dylan (in een partij tennis op het Britse Isle of Wight in 1969) als een van de hoogtepunten.' Wat deze zin intrigerend maakt is het woord 'foto's', meervoud dus. Staan er inderdaad meer dan één foto van Dylan in dit boek?
Is er iemand die dit boek al heeft of heeft gezien? Mocht je meer weten over de foto's van Dylan in dit boek, laat het me even weten (tom_dylan@hotmail.com).

Een voor mij onbekende foto van Dylan & Harrison staat op het forum van expecting rain (even naar beneden scrollen).

Na zeven concerten in Groot Brittannië, geeft Dylan morgenavond zijn eerste concert op het Europese vasteland, in Lille. Daarna volgen Parijs, Antwerpen en Rotterdam. Mocht iemand één of meerdere concerten van Dylan tijdens deze tournee bezoeken, recensies zijn meer dan welkom. Positief of negatief, het maakt niet uit. Ik wil graag weten wat je vindt van de concerten. De ontvangen recensies zal ik hier plaatsen.

Geen opmerkingen: