Antwerpen & Rotterdam

Setlist 19 oktober: Leopard-skin pill-box hat / Love sick / Just like Tom Thumb's blues / Can't wait / Summer days / Not dark yet / High water (for Charley Patton) / A Hard rain's a-gonna fall / Highway 61 revisited / Forgetful heart / Thunder on the mountain / Ballad of a thin man / All along the watchtower / Like a rolling stone.
Een mooie setlist in Antwerpen & wat ik tot nog toe heb gehoord, moet het een geweldig concert geweest zijn. Het schijnt dat twee mannen een poging hebben gedaan om het podium te beklimmen, één van de twee schijnt het daadwerkelijk gelukt te zijn. Vooral 'Forgetful heart' schijnt er goed geweest te zijn in Antwerpen.
(Recensies zijn meer dan welkom: tom_dylan@hotmail.com)

En dan is het de donderdag waarop Dylan-minnend Nederland naar Rotterdam trekt. Paul kan vanavond helaas niet, maar hij doet wel een gokje naar de setlist. En dan zijn er ook mensen die gedwongen worden om hun moeder vanavond mee te nemen.
Mijn moeder gaat niet mee vanavond, ze zou meer dan welkom zijn geweest om mee te gaan - ik heb namelijk een fantastische moeder - maar ze houdt niet van Dylans muziek & dat is prima, ieder zijn / haar smaak. Zo raar is die gedachte overigens niet. Tijdens Dylans concert in 2009 zat ik naast een vader met zijn dochter & de jongste bezoeker tijdens een Dylan-concert die ik ooit gezien heb, was nog klein genoeg om op de schouders van zijn vader te zitten.
Muziek is al decennia niet meer leeftijdgebonden.
Zoals altijd ga ik vanavond met 'mevrouw Tom'.

De afbeelding bij dit bericht komt, net als gisteren, uit een van de doorgenomen tijdschriften. Over artikelen uit kranten & tijdschriften gesproken: mocht je in de komende dagen in krant of tijdschrift een recensie van Dylans concert in Antwerpen of Rotterdam (of elders) tegenkomen, tip me dan even. Bij voorbaat dank!

Wat hoop je vanavond in Rotterdam te horen & wat denk je vanavond in Rotterdam te horen? Laat het even weten door een reactie te plaatsen.

uurtje later:
Op de website van Het Belang van Limburg staat inmiddels een recensie van gisteravond, zie hier. GVA biedt hetzelfde.
En een recensie om te beluisteren: Studio Brussel (inclusief een telefoontje met de 'podiumbeklimmer').
Frits: 'Dylan in de lage landen (2)'.

Geen opmerkingen: