The Comic Book And Me #44

Well, the comic book and me, just us, we caught the bus
The poor little chauffeur, though, she was back in bed
On the very next day, with a nose full of pus
Yea! Heavy and a bottle of bread
Bob Dylan - "Yea! Heavy And A Bottle Of Bread"

Voor de 70ste verjaardag van Bob Dylan maakte Brian Cronin een overzicht met 70 comics met een verwijzing naar Bob Dylan. In eerdere afleveringen van "The Comic Book And Me" heb ik vaak naar die lijst van Cronin gewezen.
Met dank aan het geweldige overzicht van Brian Cronin heb ik weer drie comics met een Dylan-verwijzing aan mijn collectie kunnen toevoegen: Marvel Team Up #122 (zie hier), The Mighty # 3 en 10 (zie hier en hier).
Wat Brian Cronin in zijn overzicht niet vermeld heeft is dat een van de hoofdpersonen in Marvel Team Up de naam Fate draagt en dat daarom (waarschijnlijk) deze comic de titel "A Simple Twist Of... Fate" heeft gekregen.
The Mighty is - voor zover ik heb kunnen achterhalen - een serie van 12 comics. Brian Cronin heeft maar liefst 3 van deze 12 comics in zijn lijst opgenomen. Twee van de drie door Cronin genoemde nummers van The Mighty heb ik dus gevonden. Cronin noemt in zijn lijst ook nog #5 (zie hier).
Naast de eerder genoemde nummers 3 en 10 heb ik ook nummer 6 van The Mighty gekocht. En ook in deze comic is een Dylan-verwijzing op de titelpagina te vinden. Het gaat - net als bij #5 - niet om een door Bob Dylan geschreven nummer, maar  om een door Bob Dylan opgenomen nummer:


Geen opmerkingen: