De dag dat Triplicate verscheen


Vandaag verschijnt het album Triplicate, precies op tijd voor Dylans Europese tournee van start gaat. Het eerste concert is morgen. Hoeveel nummers van Triplicate zal hij spelen?
Vandaag verschijnt Triplicate en Frits Abrahams was de eerste die op de dag van release over dit album schreef. Hij publiceerde zijn stuk "Dylan op zoek naar die ene" vannacht om 2 uur op de website van NRC Handelsblad. Een vroege vogel, die Frits Abrahams. Nou had Abrahams slechts tien van de dertig nummers van Triplicate gehoord toen hij zijn stuk schreef - dat lijkt wat weinig om een oordeel over het album te kunnen geven - maar dat is altijd nog meer dan ik heb gehoord.
Ik heb niet geluisterd naar de tien songs van Triplicate die sinds een week op meerdere websites "exclusief" te beluisteren zijn. Ik wacht tot ik Triplicate ontvang en dan ga ik de nummers op dit album rustig, in de juiste volgorde beluisteren. Dat kan nog wel even duren. Volgens de laatste berichten wordt het ergens midden volgende week dat ik Triplicate kan horen. Is dat erg? Ik dacht van te voren van niet, maar nu, op de dag van verschijnen knaagt het wel.
Daar zet ik me ook wel weer  overheen.

1 opmerking:

Ronald Schuurman zei

Het bloed kruipt waar het niet gaan kan. Dus maar weer aangeschaft.