Dylan kort #1193

Inside the Bob Dylan Archive: in de uitzending van CBS Sunday Morning (11 december) aandacht voor Dylans Nobelprijs en het Dylan archief, zie hier.
de Wereld Draait Door draaide gisteren om het (muziek-)jaar 1966 en dus was er (uiteraard) aandacht voor Bob Dylans album Blonde On Blonde. De uitzending kan hier bekeken worden.
Nieuwe data Europese tour:
6 april Kopenhagen, Denemarken
7 april Kopenhagen, Denemarken
12 april Oslo, Noorwegen

3 opmerkingen:

Unknown zei

Nog leuk nieuws gisteren : http://www.superdeluxeedition.com/news/bob-dylans-bootleg-series-vol-1-3-to-be-reissued-as-a-vinyl-box-set/

tom zei

Dank Tom K.,
Met dank aan een tip van Hans (zie elders op de blog), wist ik dit, maar wat nieuw voor mij is - en dat is erg mooi aan je tip - is de enorme verschillen in vraagprijs voor deze box.
groet,
Tom W.

Gerbrand zei

Superdeluxeedition.com is een aanrader voor dit soort nieuws èn voor prijsvergelijkingen én voor de zgn. Deal Alerts.

Het enorme prijsverschil zegt in dit geval nog niet zoveel. De box is nog niet verschenen en de prijs kan/zal nog veranderen. Omdat je bij Amazon een prijsgarantie hebt bij pre-orders (als prijs uiteindelijk lager uitvalt betaal je die, als prijs hoger uitvalt betaal je de prijs op moment van bestellen) loop je geen risico. Hier lijkt amazon.co.uk nog niet zeker van de prijs en gaat daarom maar aan de hoge kant zitten (i.v.m. mogelijke gevolgen Brexit ;-).

Prijsvergelijk ná de release is interessanter. De 1966 box is al even €70 euro geweest op amazon.fr, maar ja toen had ik 'm al in huis...