The Times they are a-changin' in The White House

Bob Dylan speelde op 9 februari 2010 The Times they are a-changin' in The White House voor president Obama. Een briljante uitvoering, als je het mij vraagt, een Dylanesque hoogtepunt van 2010.
Al snel na het optreden circuleerde op het internet zowel audio als video van dit optreden in zéér goede kwaliteit & dus heb ik toen nooit verder gezocht. Bovendien, zo heb ik me laten vertellen, mag er aan opnames gemaakt in the White House geen geld verdiend worden & dus leek een commerciële release van The Times they are a-changin' uitgesloten.
Doordat ik nooit verder heb gezocht, ontdekte ik pas op 14 januari dat de website van het Witte Huis zowel audio als video van Dylans optreden aanbiedt, gratis en voor niks.
Daarmee leek de zaak rond, nooit meer verder gezocht.
Vandaag stuitte ik in de iTunes store een op podcast met de titel White House Music & Arts (audio) & inderdaad ook hier is wederom Dylans The Times they are a-changin' te downloaden, gratis & voor niks.
Hoewel ik deze The Times they are a-changin' al in vele gedaantes heb, haal ik ook deze weer binnen. Ik ben nieuwsgierig van aard, kan het ook niet helpen. Twee dingen zijn opmerkelijk: tijdens het beluisteren van deze podcast blijkt de opname verstoord te worden door getik, alsof ik naar een oude elpee zit te luisteren. Ik heb geen moeite met het getik van een oude elpee, alles behalve zelfs, maar hier past het niet. Waar komt dit getik vandaan?
Veel interessanter is, dat je bij de audio die je via iTunes download, ook artwork krijgt. Je leest het goed, artwork. Simpel, maar effectief. Zie de afbeelding bij dit bericht.
En omdat ik er niet genoeg van kan krijgen, hier nogmaals de video:

Geen opmerkingen: