Dylan kort #641


Bob Dylan in de studio, het boek van Patrick Roefflaer: Allereerst bol.com kent het boek (helaas) nog steeds niet en Van Stockum blijft beweren dat het boek nog niet is verschenen. Ik hoop dat daar snel verandering in komt.
Patrick Roefflaer is in de komende dagen veelvuldig te beluisteren op de radio & ook in de gedrukte pers verschijnen er stukken over Bob Dylan in de studio, zie hier. Overigens een mooie foto van Patricks collectie. Ik weet niet hoe het met jou zit, maar ik mag graag staren naar dit soort foto's van collecties. Foto's van een kast(je) vol Dylan. Heb je zelf ook zo'n kast(je)? Maak er een foto van en stuur die naar tom_dylan@hotmail.com, dan zet ik 'm op deze blog. Dat kan nog een aardige serie (beeld-)berichten worden. Uiteraard mag je er een begeleidende tekst bijsturen, maar dit is niet noodzakelijk.
Frits schrijft 'dubbel' over Bob Dylan in de studio, zie hier en hier.
VVD-er Edwin de Mol citeert Dylan, zie hier.
Een tijdje geleden schreef ik hier over de wat schimmige cd (legaal / illegaal?) Live on air van Dylan, welke bij massa's internetwinkels wordt aangeboden. Inmiddels is er ook een Live on air van Tom Petty & the Heartbreakers met daarop twee nummer met Dylan: Rainy day women #12 & 35 en Across the border. [met dank aan Rob voor de tip]
Van de website van Stu Kimball: Stu resumes touring with Bob Dylan in 2011. De eerste geruchten over een Europese tournee, in september, ben ik ook al tegengekomen. Let wel: geruchten, niet meer & niet minder.

1 opmerking:

Peter zei

Bij Selexyz/Broese in Utrecht is het boek inmiddels verkrijgbaar.

Peter