boekennieuws

Er is een mooie recensie verschenen in Humo van Bob Dylan in de studio.
Een tijdje geleden heb ik hier gevraagd aan lezers om een recensie te schrijven over Bob Dylan in de studio. Het boek verdient het om gerecenseerd te worden. Dus klim in die pen / achter het toetsenbord & laat de andere lezers van deze blog weten wat jij vindt van Bob Dylan in de studio. Recensies kun je sturen naar: tom_dylan@hotmail.com.

Binnenkort verschijnt de Box of vision van Dylan, een werkelijk schitterende box met twee boeken en een map waar cd's in opgeborgen kunnen worden. (Zie het filmpje onderaan dit bericht). De prijs van deze Box of vision is nog niet bekend, maar waarschijnlijk zal er een mooi prijskaartje aanhangen. De Box of vision die eerder van John Lennon is gemaakt, kost ongeveer 100 Engelse ponden.

The Mammoth book of Bob Dylan, samengesteld door Sean Egan, zal (eerder gepubliceerde?) artikelen, interviews en recensies bevatten van schrijvers als John Bauldie, Michael Gray, Nat Henthoff en Jules Siegel. Dit boek zal in mei uitkomen en bevat ruim 600 bladzijdes.

bol.com biedt inmiddels The Gospel according to Bob Dylan van Michael J. Gilmour aan. Gilmour is de auteur van Tangled up in the bible. In hoeverre The Gospel according to Bob Dylan een geheel nieuw boek is, of een update van Tangled up in the bible, weet ik niet. Ik heb The Gospel according to Bob Dylan inmiddels besteld. Wanneer ik het boek gezien heb / gelezen heb, meer over dit boek.

Geen opmerkingen: