Vrijdagavond

Het is de avond voor Valentijnsdag. Dan zijn er recensenten die adviseren om Shadows In The Night voor je lief te kopen. Zie hier. Is er ooit eerder een Dylan-album door een recensent aanbevolen als Valentijnscadeau? Ik kan het me niet herinneren. De Dylan-wereld lijkt momenteel overspoeld te worden met kleine en grote berichten. Allereerst is er natuurlijk de nasleep van de recente release van Shadows In The Night - na The Bootleg Series vol. 11 en 50th Anniversary Collection 1964 de derde release in korte tijd.
Verder kwam het bericht binnen dat Bob Dylan weer op tournee gaat. In april en mei reist hij door Amerika. Voor data, zie hier. De nieuwe tourposter (zie afbeelding) staat mij wel aan. Een mooi ontwerp.
En dan is er natuurlijk nog Theme Time Radio Hour. Tussen mei 2006 en april 2009 werden 100 afleveringen van Dylans radioshow Theme Time Radio Hour uitgezonden. Afgelopen week dook een niet eerder uitgezonden aflevering van deze geweldige radioshow op. Het thema: "Kiss". Luisteren dus.
Dan staan er nogal wat boeken over Bob Dylan op het punt van verschijnen. De meest interessante is - denk ik - When The World Came To The Isle Of Wight Volume One: Stealing Dylan From Woodstock van Ray Foulk. Verder verschijnen in de komende maanden onder andere het fotoboek Bob Dylan NYC: 1961 - 1964 van Ted Russell, Dylan Goes Electric! van Elijah Wood, Dylan Disc By Disc van Jon Bream en A Picnic Surprise: Bob Dylan & The Road To Blackbush van Derek Barker.
Dan is er nog AustroBob, een boek dat afgelopen november verscheen, maar dat ik pas onlangs na een tip [dank Arie] in handen kreeg. Ik heb nog geen letter in dit boek gelezen, maar het boek ziet er zeker goed uit.
En ondertussen blijft het wachten op de video van Dylans hele speech tijdens MusiCares. Of we die hele speech ooit te zien krijgen? Ik hoop het, maar moet het nog zien.
Enfin, het is vrijdagavond. Het begin van een weekend. Er ligt genoeg Dylanesks op mij te wachten om mijn weekend om een aangename manier te kunnen vullen.
En in de komende tijd zal daar alleen maar meer bij komen.

Geen opmerkingen: