The Comic book and me #18

Well, the comic book and me, just us, we caught the bus
The poor little chauffeur, though, she was back in bed
On the very next day, with a nose full of pus
Yea! Heavy and a bottle of bread
Bob Dylan - "Yea! Heavy And A Bottle Of Bread"

Een van de leukste serie comics die ik de laatste maanden heb gelezen is The Umbrella Academy volume 1: Apocalypse Suite. Dat is een serie van zes comics, (bijna) onmogelijk nog te vinden in de originele comic-uitgaven. Gelukkig is die complete serie comics ook als boek te koop.
Gisteren kocht ik - wederom als boek - het vervolg The Umbrella Academy volume 2: Dallas. Ik heb er inmiddels een stuk in gelezen, maar ik heb het boek nog niet uit. Ergens in deze comic wordt een van de hoofdpersonen vermoord waarna deze persoon in de hemel komt. In de hemel komt hij God tegen. God blijkt - tot mijn stomme verbazing - in deze comic Bob Dylan te zijn...
Nergens in de comic wordt hij Bob Dylan genoemd, maar wie goed kijkt weet dat dit wel Bob Dylan moet zijn (te paard!). Bob Dylan komt op vier pagina's in The Umbrella Academy volume 2: Dallas voorbij. Ik heb - om een indruk te krijgen - twee foto's gemaakt. (De afbeeldingen scannen zonder de rug van het boek te breken lukt helaas niet, vandaar foto's.)


Geen opmerkingen: