remastered cd's


Een hele tijd geleden (halverwege 2008, als mijn geheugen me niet in de steek laat) was er al sprake van dat een aantal Dylanalbums opnieuw, geremasterd uitgegeven zouden worden. Een viertal lijkt nu (eindelijk) daadwerkelijk uitgebracht te gaan worden, maar... niets is zeker tot ze in de schappen liggen.
Het gaat om de albums New morning, the Basement tapes, Before the flood en Dylan and the Dead.
De website van cduniverse geeft als releasedatum 31 maart 2009, bol.com geeft als releasedatum 8 april 2009.

3 opmerkingen:

jesper zei

Een paar dagen geleden bracht ik een bezoek aan de Plato, en daar lagen (tot mijn verbazing) geremasterde versies van John Wesley Harding, Another Side en Infidels. Het waren CD's in een 'openklap'-hoesje, als je begrijpt wat ik bedoel, met erop een grote gele sticker waarop stond dat ze geremasterd waren; ik weet niet zeker of dat nieuwe remasters zijn, maar ik had ze in elk geval nog nooit gezien. Weet iemand (jij) daar iets over? Ik kan me ook weer niet voorstellen dat dat totaal onaangekondigd opeens gebeurt is, zonder dat iemand er verder over rept, dus een beetje vreemd is het wel..

tom zei

Hoi Jesper,

ik weet het niet, zou het kunnen dat je de SACD-versies van deze drie albums uit 2003 hebt zien staan? Gezien je beschrijving, lijkt het daar nog het meest op, maar ik kan me (uiteraard) vergissen.
John Wesley Harding hier
Infidels hier
Another side... wordt met een soortgelijke sticker verkocht, daar kon ik zo snel geen afbeelding van vinden.

groet,

Tom

tom zei

Hoi Jesper,

Ik merk dat de links in mijn vorige berichtje niet goed werken, de link naar John Wesley Harding: http://ecx.images-amazon.com/images/I/41K4N4K3NCL._SL500_AA240_.jpg
en naar Infidels: http://ecx.images-amazon.com/images/I/41ZGM9WTX8L._SL500_SS90_.jpg
Even knippen en plakken.

groet,

Tom