The Lost notebooks of Hank Williams - update

Zoals ik eerder hier gemeld heb, komt op 4 oktober The Lost notebooks of Hank Williams uit. Voor deze cd heeft Dylan het nummer 'The Love that faded' opgenomen. Allemaal niks nieuws.
Wat wel nieuw is, is het artwork van The Lost notebooks of Hank Williams, vanmorgen ergens op het net gevonden.
Als ik zou zeggen dat ik stijl achterover sla van enthousiasme bij het zien van het artwork, dan zou ik liegen. Ik vind het een beetje een tegenvaller. Het oogt als een rammelende verzamelaar van een of andere duister platenmaatschappijtje.
Misschien moet ik nog wennen aan het beeld.
ik had verwacht dat er een portret van Hank Williams in de hoes verwerkt zou zijn, zoals bijvoorbeeld bij Timeless, die andere cd met nummers van Hank Williams, gespeeld door andere artiesten. De enige verwijzing naar notebooks in dit artwork, zijn de lijntjes zoals je die in een schriftje kunt vinden. Waarom niet het handschrift van Hank Williams zoals dat in de notebooks te vinden moet zijn verwerkt in het ontwerp?
Ach, waar heb ik het over. Uiteindelijk gaat het natuurlijk om de muziek.
Het kost me moeite om nog te moeten wachten tot 4 oktober, ik wil 'The love that faded' horen.

1 opmerking:

Cas zei

Voordat je het weet, is het 4 oktober. Dan begint ook de Europese tournee. De enige (voorlopige) andere Dylan-gerelateerde release in dezelfde maand is de dvd / blu-ray release van "Living in the material world", Martin Scorsese's nieuwe biodoc, nu over de alweer 10 jaar geleden overleden ex-Beatle George Harrison.