Dylan kort #738

Reacties: Met dank aan Cas voor het erop wijzen dat 'Trouble in mind' voor het eerst op cd zal verschijnen (en ja, ik hoop ook op een ongeknipte versie) & Paul voor de link.
Een paar dagen gelden berichtte ik over de column in Vrij Nederland, inmiddels heb ik de column kunnen lezen (dank Ton) & ondanks, of misschien juist wel dankzij het feit dat Dylans naam nergens in deze column valt, kan ik eenieder aanraden deze column op te scharrelen & te lezen.
Bob Dylan Liefhebbers! door Rinie Altena.
Terugkijken op het NoordNederlandsDYLANfestivaL, hier.
En Richard, hier. Ik vond het erg leuk om dit bericht te lezen. Dat zit als volgt: regelmatig controleer ik hoeveel bezoekers deze blog dagelijks krijgt. Zo waren er maandag 121 bezoekers & gisteren 140. Dat is niet veel meer dan een cijfer. Sommige bezoekers ken ik inmiddels bij naam doordat ze een e-mail stuurden en / of een reactie plaatsten, maar dit is slechts een klein percentage van het totale aantal bezoekers. Dat is uiteraard prima, eenieder moet zelf weten of hij / zij al dan niet willen bijdragen / reageren.
Dankzij het bericht Richard heeft één van die bezoekers een naam gekregen.

Op deze zonovergoten middag dwarrelt een opname van het concert van 19 oktober 1981 mijn oor in, de eerste paar nummers: 'Gotta serve somebody', 'I believe in you' en 'Like a rolling stone'. Deze laatste begint met een valse start, waarna Dylan & band opnieuw beginnen aan wat uiteindelijk een van de meest verrassende live-versies welke ik ooit gehoord heb van 'Like a rolling stone' blijkt te zijn.
Het leven zit vol verrassingen, de zon schijnt nog wel even.

1 opmerking:

CultureEye zei

Heb jij nu ook dat de bezoekersaantallen erg wisselen?