Dylan kort #728

Waarschijnlijk staat dit al langer op het net, maar ik kom het nu pas tegen. De H. Hartschool heeft een aantal Yurls over Dylan op het net staan. Het is wel aardig om te zien wat de leerlingen over Dylan aangeboden krijgen. Vier pagina's: 1, 2, 3, 4.
Leven in de rook van Dylan op Annales 2000.
Net in de RAMSJ gekocht (10 euro), het door Leon Verdonschot samengestelde boek De Beste muziekverhalen van 1945 tot nu. In die duizend pagina's moet toch ergens Dylan te vinden zijn?
Of over The Traveling Wilburys? (zie foto links)
Ik vind Volume one van The Traveling Wilburys werkelijk een schitterend album, als ik dat hoor, word ik meteen vrolijk. Volume three vond ik de eerste keer luisteren wat tegenvallen & eigenlijk vind ik dat nog steeds. Alsof de spontaniteit is doodgeslagen.
In het verlengde daarvan: ik verwacht binnenkort het lang verwachte vervolg op Chronicles volume one (2004) eindelijk te kunnen lezen. De titel? Ik houd het op Chronicles volume three. Niet dat ik meer weet dan jij, het is allemaal giswerk, maar het zou me niet verbazen wanneer Chronicles volume three tussen nu & een maand wordt aangekondigd voor een release rond de kerst.
Het zou me overigens ook niet verbazen als er nooit meer een vervolg op Chronicles volume one komt, bij Dylan kun je alles verwachten (behalve volume two...)

Geen opmerkingen: