Dylan kort #457 - komkommertijd

Een lijstje met wanneer Dylan (sinds 2008) op de Nederlandse radio te horen was. Dat is verdomd weinig (7 keer in 2008, 14 keer in 2009 en tot nog toe 3 keer in 2010).
Dylan de gitaarvirtuoos - mooie afbeelding (en ook niet meer dan dat), de prijs is helaas al vergeven.
Nu de blikken van de wereld op Zuid-Afrika gericht lijken te zijn, verschijnen er weinig Dylan-gerelateerde berichten op het net. Komkommertijd in optima forma. En dan te bedenken dat de setlist van gisteravond (zie hieronder) 'verrassingen' als The Man in me, Ballad of Hollis Brown, What good am I?, Not dark yet en Forever young i.p.v. All along the watchtower als laatste nummer bevat. Natuurlijk is dat geen wereldnieuws, behalve voor fanatici als ondergetekende.
Heeft iemand al het stuk over Time out of mind in Mojo 200 gelegd naast de stukken die in 2008 in Uncut werden gepubliceerd (+ de aanvullingen op het internet) n.a.v. de release van Tell tale signs? Ik ben er nog niet aan toe gekomen, maar heb wel het vermoeden dat beide uit dezelfde 'bron' komen / overlappingen zullen hebben. Het stuk in Mojo 200 doet mij in ieder geval sterk denken aan de in Uncut gepubliceerde stukken.
Een tijdje geleden kwam de graphic novel Bob Dylan revisited uit. Rond dezelfde tijd verscheen er ook een graphic novel over Johnny Cash. Op het internet vond ik een pagina uit deze laatste, inclusief Dylan, zie hier.

Geen opmerkingen: