Dylan kort #448

Twitter: hier. [sommige mensen hebben ook altijd geluk...]
Stelen van jezelf op Ik wil je lezen.

e-mail van Yvon, gisteren ontvangen:

Hallo Tom ,

Afgelopen zaterdag ben ik even bij de free record shop binnen gelopen, bij de cd bak ben ik gelijk bij de letter D gaan kijken of er nog iets bij ligt wat ik nog niet in mijn collectie heb , maar nee er ligt niets bij wat ik nog niet heb.
Dan maar even bij de dvd's kijken maar helaas ook daar ligt niets bij, op een of andere manier ben ik toch maar even door gaan rommelen tussen de dvd's en na een tijdje kom ik hem tegen: The last waltz, yes, hebben, die is van mij en ik ben gelijk naar de kassa gelopen en heb afgerekend en nu mag ik mij eigenaar noemen van deze dvd The last waltz.

's Avonds gelijk de dvd gekeken en wat heb ik genoten in een woord magnifique .
Ik had het gevoel of ik een 3 gangen menu aan het eten was, het voorgerecht de Band en het hoofdgerecht de verschillende artiesten en natuurlijk hebben ze het lekkerste, het toetje met een grote toef slagroom, voor het laatst bewaard, ja ik heb gesmuld.
Een half uur geleden kreeg ik weer honger en heb de dvd weer in de speler laten glijden en terwijl ik op de pc bezig ben met van alles en nog wat speelt de Band het hoogste lied en ik geniet van elk hapje muziek.
Nog even geduld en dan wordt het toetje op gediend en dan word het pas echt smullen.

Groetjes Yvon

Geen opmerkingen: