Dylan kort #414

Nog een recensie van The Definitive Bob Dylan op Rocknieuws.
Peter Storm speelde o.a. Dylan, hier.
Hoe definieer je All along the watchtower? Een mogelijkheid staat hier.
Een nieuwe playlist op Pjsymons's blog.
Eerder plaatste ik hier de tracklist van de film My own love song. Volgens de laatste berichten komt de soundtrack helemaal niet op cd uit. Als dat inderdaad klopt, zou dat wel een enorme misser zijn. Ik hoop vurig dat dit bericht niet klopt.
Gisteren dacht ik even knettergek te worden. Twee dagen geleden schreef ik hier over Where teardrops fall en geluiden aan het eind van de track die ik eigenlijk niet behoorde te horen. Hierover zijn een aantal e-mails tussen Rob en mij heen en weer gegaan en om een vraag van Rob te kunnen beantwoorden, luisterde ik gisteren nog een keer. Ik hoorde het bewuste "kuchje" niet meer!
Hoe kan dat nou? Ik wist toch zeker dat ik het gehoord had, meerdere malen. Ik ben maar, zoals wanneer je iets vergeten bent wat je net nog wist, mijn gangen terug gegaan. En uiteindelijk kwam ik er achter. Wanneer ik, zoals gisteren, luisterde naar de opname met Windows Media Player, hoorde ik het niet, wanneer ik luisterde met Nero Wave Editor, zoals toen ik het de eerste keer hoorde, hoorde ik het wel. Conclusie: het is maar de vraag of het "kuchje" in de opname te vinden is.
Ik heb twee dagen lopen piekeren over iets dat er waarschijnlijk helemaal niet is, of is het er toch? Ik weet het niet, laat het maar even rusten voor ik krankjorum word.
En zo blijf ik bezig :-))

Geen opmerkingen: