The Bob Dylan 70s collection


Wie vandaag de Volkskrant openslaat, komt drie advertenties tegen van the Bob Dylan 70s collection, de 10cd box met al Dylan's studio-albums uit de jaren zeventig m.u.v. Dylan (1973). En ook in deze advertenties - net als op de website van de Volkskrant (zie Dylan kort #413) - wordt ten onrechte beweerd dat Selfportrait nooit eerder in Nederland op cd is verschenen.
Waar ik vooral nieuwsgierig naar ben, is hoe de 2 cd's van Basement tapes zijn 'verpakt'. Bij voorganger the Bob Dylan 60s collection zit iedere cd in een aparte cardboardsleeve, zitten de 2 cd's van Basement tapes in twee hoesjes of in een dubbel hoesje of nog anders?
Bij voorganger the Bob Dylan's 60s collection was nergens de tracklist van Blonde on blonde terug te vinden, niet op het hoesje en niet op de cd. Zal er weer een zelfde fout gemaakt zijn bij the Bob Dylan 70s collection? Bij the Bob Dylan 60s collection zat een door Martin Bril geschreven boekje, dit keer is het boekje van de hand van Gijsbert Kamer. Martin Bril was een groot liefhebber van de muziek van Dylan, maar of Kamer dat ook is, durf ik niet te zeggen. Ik moet bekennen dat ik wel nieuwsgierig ben naar wat Kamer over Dylan schrijft.
Als voorproefje Kamer over Together through life, hier en Kamer over Tell tale signs, hier.

Geen opmerkingen: