Dylan kort #217

Bob Dylan en Bob Marley zijn de eerste 2 muzikanten waarvan een boek in de serie Music Icons (Taschen) is uitgegeven. Recensie hier en hier. Een indruk hier.
O.J. Simpson slaat Dylan knock out, de manier voor het onthouden en terughalen van 54willekeurige pakken speelkaarten, de Dominic methode.
Tracklist Guitar hero 5, hier.

3 opmerkingen:

Karl zei

Dat boek klinkt niet slecht. De boeken van Taschen over kunst(geschiedenis) zijn altijd wel van een prima niveau; hopgelijk geldt dat ook voor deze boeken over muziekiconen. Al is het wel de vraag wat voor meerwaarde het biedt ten opzichte van eedere boeken over Dylan; wellicht is 'ie goed te pruimen als instapper zijnde.

tom zei

Als instapper zijnde is het boek inderdaad prima te pruimen, de tekst biedt, indien je al een aantal Dylanboeken achter de kiezen hebt, niks nieuws, maar als 'eerste boek' is het niet onaardig.
De foto's mogen er zeker wezen en deze zijn, voor mij, hetgene dat het boek interessant maakt, een groot aantal foto's waren nieuw voor mij.
Bovendien is het prijskaartje zéér aangenaam, onder een tientje, dat is een prijskaartje dat je niet vaak meer aan boeken ziet hangen.
Voor de 'veellezer' een leuk bladerboek, voor de beginneling een mooi begin.

Karl zei

Minder dan 'n tientje? In dat geval zeker de aanschaf waard, ja.