Dylan in De wereld draait door

In de uitzending van De wereld draait door veel aandacht voor de film I'm not there. De trailer van I'm not there en een fragment uit The other side of the mirror is te zien.
Matthijs van Nieuwkerk, Martin Bril, P.F. Thomése en Jim de Groot praten verder o.a. over het mysterie Dylan en Dylans grootste hit. De heren opperen o.a. Blowin' in the wind en Hurricane, maar Dylans grootste hit in Nederland is het tekstloze Wigwam uit 1970.
Verder lezen:
In het Vara TVMagazine van 15 t/m 21 maart ruim twee pagina's over I'm not there.
In NRC Next van vandaag een stuk over Richard Gere, o.a. over zijn rol in I'm not there.
Volgens P.F. Thomése in de uitzending van De wereld draait door staat er morgen een groot stuk over I'm not there in De Volkskrant.
Het Parool over I'm not there: hier.
Martin Bril heeft het tijdens de uitzending van De wereld draait door over een vrouw die tijdens een concert van Dylan het podium beklimt, meer informatie hier.
Filmpje van bewust incident op youtube hier.
Met dank aan Hans voor de correctie en Joost voor de enthousiaste reactie. (Zie reacties)

3 opmerkingen:

hans zei

De dame op de You Tube film is niet degene waar Bril op doelde. Dit filmpje is van de eerste avond in Sao Paulo, het incident is van het tweede concert in deze stad. Toen probeerde een vrouw Dylan te kussen en zijn hoed te pakken en kreeg daarvoor ook even de tijd voordat ze werd afgevoerd.

Joost Horsthuis zei

Goeie blog hier! Net pas ontdekt. Is er een filmpje van deze 'ontmoeting'? In een van de Dallas shows ook al zoiets. Ongekend, drie keer achter elkaar...

hans zei

HELAAS, IK HEB NOG GEEN FILMPJE VAN DE TWEEDE SHOW MET HET KNUFFELINCIDENT KUNNEN VINDEN