Dylan kort #475


Box of Vision is van plan om een boek uit te geven met daarin het artwork van al Dylan's albums. In dit boek zal niet het artwork van The Bootleg series te vinden zijn, deze zullen in een apart boek gepubliceerd worden. Het boek zal ongeveer 230 pagina's tellen. Het doel van dit boek? Artwork op lp-formaat laten zien in het cd-tijdperk. Ik heb geen idee wanneer het boek zal verschijnen.
Wat heeft Eminem gemeen met Bob Dylan? Voor het antwoord moet je zaterdag naar Emmen.
Voor het goede doel, en voor eigen roem [live aid], hier.
Alvast voor in de agenda: het Noord Nederlands Dylan Festival in Mussel op 24 september 2011.
Boeken en muziek, zie hier.
Een teruggevonden bericht van meer dan 2 jaar oud op Rudy's krabbels.
Cover: I'll remember you door het Soweto Gospel Choir.
Ooit geweten dat een groep vormgevers zichzelf Memphis noemde omdat, toen een naam bedacht moest worden Dylan's Stuck inside of Mobile with the Memphis blues again om de draaitafel draaide? Nooit geweten. Zie hier.
Zeg nu zelf: Geneuzel over een neuzelaar 3 en Geneuzel over een neuzelaar 4.
Twitter: hier.
No direction home [de film] op Vinger aan de pols.

1 opmerking:

Peter zei

Dat is nou grappig; juist afgelopen week heb ik gedroomd, of half wakend in bed liggen fantaseren, over een boek met alle album covers op origineel formaat. Dat naar aanleiding van de verschrikkelijke gecomprimeerde hoesjes bij heruitgave op CD, met onleesbare tracklists en meestal ontbrekende liner notes. (de hoesjes/boekjes van oorspronkelijk op CD uitgebrachte albums zijn meestal wel beter van kwaliteit).In het boek dat ik voor me zag ging het dan ook niet alleen om de covers, maar ook om de achterkanten van betreffende hoezen en inclusief de bijgeleverde tekstvellen. Mooi dat zo'n boek er misschien echt gaat komen!
Peter