Dylan kort #468


Een remix van Dylan's Masters of war zal te vinden zijn in de soundtrack van het videospel Crackdown 2. De remix is gemaakt door Sientific American. (bron: examiner.com) Meer over Crackdown 2 hier. Eerlijkheidshalve moet ik zeggen dat de hele wereld van videospellen langs mij heen gaat. Ik was dan ook niet van plan om Crackdown 2 te kopen (+ bijbehorend apparaat om he spel te kunnen spelen) om de remix te kunnen horen. Mocht je het spel kopen, laat me dan even weten wat voor indruk de remix op je maakt.
Meer van hetzelfde over de de videoclip voor Tim Knol's Sam met een verwijzing naar Dylan, op rocknieuws.
Twitter: hier.
Polonaise op Rainy day women #12 & 35, dit moet toch wel een dieptepunt zijn van alle 468 afleveringen van Dylan kort tot nog toe. Ik bedoel, polonaise! Zie hier.
In de Uncut van deze maand staat een top 50 van verloren albums met op de eerste plaats het album Dylan uit 1973. Dit album werd door Columbia - zonder toestemming van Dylan - uitgebracht nadat Dylan een platencontract tekende bij Asylum records. De plaat bevat outtakes van de opnamesessies voor Self portrait en New morning. Op lp is dit album niet zo moeilijk te vinden, maar op cd is dat een ander verhaal. De cd kwam alleen in Japan uit in 1990 en in Europa - onder de titel Dylan (A fool such as I) - in 1991. Na deze twee persingen is dit album nooit meer op cd verschenen, vandaar de opname in de top 50 van verloren albums.

Geen opmerkingen: