Dylan kort #392


setlist 15 maart 2010:
1. Watching The River Flow
2. Señor (Tales Of Yankee Power)
3. I'll Be Your Baby Tonight
4. High Water (For Charley Patton)
5. The Levee's Gonna Break
6. Tryin' To Get To Heaven
7. Cold Irons Bound
8. Desolation Row
9. Stuck Inside Of Mobile With The Memphis Blues Again
10. Man In The Long Black Coat
11. Highway 61 Revisited
12. Spirit On The Water
13. Thunder On The Mountain
14. Ballad Of A Thin Man
(encore)
15. Like A Rolling Stone
16. Jolene
17. All Along The Watchtower

Stenders Canon: Dylan, welk nummer van Dylan moet volgens jou in de canon opgenomen worden? Meer hier.
Vergeet niet de reactie van Floater te lezen op Openbare verborgen schatten #5 hieronder. Friend of the devil was twee keer op Dylan's officiële website te beluisteren. De eerste keer vanaf oktober 1998, het ging toen om een opname van 31 mei 1998. De tweede keer vanaf mei 1999, dit was de professioneel gemixte opname van 19 februari 1999 waar Floater het in zijn reactie over heeft.
Persoonlijk vind ik het nog steeds een enorme misser dat Sony na mei 2005 is gestopt - m.u.v. Forgetful heart afgelopen juli - met de online performances op bobdylan.com. De online performances waren, althans voor mij, een reden om regelmatig naar Dylan's officiële website te surfen. Die reden is nu weg en ik moet zeggen dat ik bobdylan.com nog maar zelden bezoek. De enige redenen voor mij om bobdylan.com nog te bezoeken zijn de mogelijkheid om in Dylan's verzamelde songteksten te zoeken en de lijst met (definitieve) tourdata. Zelfs de nieuwspagina op bobdylan.com is zo langzamerhand een aanfluiting, het laatste 'nieuws' stamt van 17 december, dat is bijna drie maanden geleden!
Ik meen mij te herinneren dat bobdylan.com zelfs een keer een prijs heeft gewonnen voor beste website van een muzikant. Toen geheel terecht, nu al járen niet meer.

2 opmerkingen:

Thomas zei

Tom,
heb je al wat opnames gehoord van de nieuwste tour?
Ik kan ze iedereen aanraden! De band klinkt opnieuw fris en zuiver en Dylan's stem is nog niet vermoeid van het touren.
Nu alleen nog hopen dat er een Hollands/Belgische datum aan zit te komen maar ik vrees een beetje dat her niet van zal komen dit jaar.

Hier vind je alvast wat mp3's: http://www.theneverendingpool.com/component/option,com_fireboard/Itemid,22/func,view/id,71654/catid,6/. De volledige shows staan ook op www.Dimeaeozen.org

tom zei

Hoi Thomas,

Nog niks van gehoord. Concerten in België en Nederland dit jaar heb ik ook weinig hoop op. Misschien in 2011 - wat mij waarschijnlijker lijkt.

Tom