Dylan kort #391

Bob Dylan op Americanroots.
Teruggevonden: Jarno's muziekles 1 op BolBon!.
Ik luister veel te onregelmatig naar de radio, naar Het uur 9 en 40 van Alja Spaan. Ik luister te onregelmatig omdat ik vaak niet weet waar ik de tijd vandaan moet halen, omdat de uitzendingen op de momenten zijn dat mijn oren elders zijn, omdat ik steeds weer vergeet hoe aangenaam het is om te luisteren naar Het uur 9 en 40. Aangenaam om te luisteren om veel meer redenen dan dat iedere uitzending begint met She belongs to me en verder op in de uitzending ook altijd wel Dylan te vinden is. De overige muziek, de logs die Alja Spaan leest, de gedichten van verschillende dichters. De wereld die wordt opgeroepen in Het uur 9 en 40 is in wezen niet anders dan de wereld die ik zie wanneer ik door de ramen naar buiten kijk, alleen schoner.
Met de huidige techniek is het missen van een uitzending niet definitief. Terugluisteren blijft mogelijk. Zo luister ik nu naar de uitzending van 28 januari 2010 en denk Ik moet vaker, regelmatiger zo je wilt, naar deze site surfen, wiilekeurig een uitzending eruit pikken en luisteren. Me laten meevoeren.
Het enige dat ik kan zeggen, is luister zelf. Ga naar de site en kies er een uitzending van Het uur 9 en 40 en luister. Laat je meevoeren naar de andere kant van de ramen.

Geen opmerkingen: