Losse eindjes

Er slingeren nog een paar losse eindjes rond. De hoogste tijd om het een en ander aan elkaar te knopen.
Time out of mind MoV: Vanochtend, in gezelschap van Rob, eindelijk de tijd gevonden om de geluidskwaliteit van de Music on Vinyl-uitgave van Time out of mind te vergelijken met de eerste Amerikaanse persing van dit album. Vinyl vergelijken met vinyl dus. Rob en ik waren het gelijk met elkaar eens: de Music on Vinyl-persing klinkt beter dan de originele Amerikaanse persing van Time out of mind. [Voor de recensie, zie hier]
De dichter: In 'Dylan kort #1015' citeerde ik een stuk uit een krantenbericht en stelde daarbij de vraag over welke dichter het citaat gaat. Het goede antwoord is H.H. ter Balkt.
Highway 61 dochters: Er moeten toch meer dan drie lezers van deze blog een dochter hebben en in het bezit zijn van Highway 61 revisited en een camera? Dus kom op! Maak die foto en stuur 'm op! [tom_dylan@hotmail.com]
Met dank aan Alja voor het alternatief (geen dochter, geen Highway 61 revisited, maar wel een camera).
Boeken: Het aantal boeken over Bob Dylan dat onlangs of in de nabije toekomst uitgegeven is of wordt, is weer aanzienlijk. Je hoort mij hier overigens niet over klagen. Binnenkort hoop ik Bob Dylan: A Biography van Bob Batchelor en The Dylanologists: Adventures in the land of Bob van David Kinney hier te recenseren.
Tournee 2014: Vanaf 16 juni gaat Dylan weer op tournee door Europa. Ik ben altijd op zoek naar mannen en vrouwen die een of meerdere concerten bezoeken en deze concerten willen recenseren voor deze blog.
Mocht je naar een concert gaan, dan ontvang ik graag een recensie ter publicatie op deze blog.

1 opmerking:

alja spaan zei

zodra die dochter hier is, stuur ik haar door naar jou want jij hebt mijn hoes :-)