Dylan kort #3658

 Recensie van de Jimi Hendrix-biografie, met een beetje Dylan, zie hier. [met dank aan Alja]

Normaals Benedict Wells, zie hier. [Anita]

Cover: "Girl From The North Country" door het Britse Royal Philharmonic Orchestra op een Cash-gerelateerde plaat, zie hier.

Matthijs van Nieuwkerk in een bespreking van Op het eerste gezicht van Nick Hornby in de Volkskrant van 19 september: "de kans dat je op een zomeravond gezellig met Bob Dylan een duik in het IJsselmeer neemt, is groter dan dat je naam ooit in dit begeerde journalistieke colofon [The New Yorker] al stralen." [met dank aan Hans] Zie ook hier.

De Telegraaf, 18 september 2020 [met dank aan Arie]:



Theme Time Radio Hour - Whiskey - trailer, zie hier. [met dank aan Rob]

Theme Time Radio Hour - Whiskey - trailer 2 bevat een fragment uit het oeuvre van Toots Thielemans, lees en luister hier. [met dank aan Dirk]

"Hij is – zeg maar – de Bob Dylan van de politieke filosofie." Nieuwsgierig om wie het gaat? Zie hier. [met dank aan John]

Recensie Rough and Rowdy Ways op Analog Planet, zie hier. [met dank aan Hans]

BOBCast aflevering 8 met Iris Koppe begint met een speeldoosje. Hans stuurde mij een foto van een speeldoosje dat "Blowin' In The Wind" speelt. [met dank aan Hans] Er is in ieder geval nog een versie van dit speeldoosje, in een saaier, doorzichtig doosje.

Sinds vandaag staan in de kolom rechts op deze blog alle afleveringen van de BOBCast op een rijtje, inclusief link naar de uitzending.



Tommy Ebben speelt Bob Dylan, zie hier en hier.

Dylan in de kerk, zie hier.

Cover: Paul van Huet speelt "Blowin' In The Wind", zie hier.




Geen opmerkingen: