Dylan kort #761

Eerst maar het goede nieuws: Isis issue 158 viel vanmiddag op de deurmat, wat later dan verwacht door een foutje van de Royal Mail. Ook deze aflevering van Isis ziet er weer geweldig uit met o.a. artikelen over The Asia Series en uiteraard aandacht voor recente concerten en nieuws. Nog geen abonnement? Ik blijf het zeggen, het is de moeite waard, zie hier.
Wat Rex van Beuningen te melden heeft, is op z'n zachtst gezegd tenenkrommend. Het is zelfs zó tenenkrommend, dat ik niet eens de moeite wil nemen om er verder aandacht aan te besteden.
Afgelopen zondag, om aan te geven dat het kwart voor twee was, speelde het carillon van de Martinitoren in Groningen een stukje van 'Mr. Tambourine man', zo liet Tjeerd mij via de e-mail weten. Mijn vraag: was dit een uitzondering of speelt het carillon van de Martinitoren vaker nummers van Dylan?
Alja Spaan koppelt onder de titel 'de verte' Dylans 'Father of night' aan twee andere berichten met dezelfde titel, zeer de moeite waard om te lezen (zoals eigenlijk altijd).
De foto bij dit bericht is nummer 2 uit een serie van 5 foto's gemaakt door Simon tijdens Dylans eerste concert in Nederland.
Listen to more Bob Dylan & The Band at Wolfgang's Vault.

1 opmerking:

alja spaan zei

dank je Tom, als altijd