Dylan kort #755

setlist 2 november: Leopard-skin pill-box hat* / It ain't me babe* / Things have changed* / Mississippi* / The Levee's gonna break* / Desolation row / High water (for Charley Patton) / Simple twist of fate / Highway 61 revisited / Forgetful heart / Thunder on the mountain / Ballad of a thin man / All along the watchtower / Like a rolling stone
* Mark Knopfler op gitaar

Onderstaande is een beetje een babbel-stuk geworden, excuses voor de wat hak-op-de-tak-stijl. Het is een lange & vermoeiende dag geweest.
Op 12 december 2009 plaatste ik hier Dylan kort #311. Dat is een behoorlijke tijd geleden. Des te opmerkelijker dat Simon, surfend over het internet, aan dit bericht dacht. In Dylan kort #311 vraag ik me af wat Dylan deed op 6 november 1965, Simon heeft mogelijk het antwoord gevonden, waarvoor dank! Zie hier en hier.
De recensie links, van het concert in Rotterdam, komt uit de Leeuwarder courant van 21 oktober. Met dank aan Bonne voor het opsturen van deze recensie! En ineens is er de realisatie dat het vandaag al weer 2 weken geleden is dat Dylan in Rotterdam speelde. Twee weken! (Klik op de afbeelding om de recensie te kunnen lezen)
Een groot aantal maanden geleden schreef ik hier over de aanstaande uitgave van een prentenboek (voor de Engelstalige allerkleinsten...) n.a.v. Dylans 'Blowin' in the wind'. Dat boek, met illustraties van John J. Muth, is inmiddels uitgegeven. Ik denk dat ik Sinterklaas maar eens lief aankijk :-)
Dank aan allen voor de (positieve) reacties op het stuk 'High water (for Charley Patton)'!
Vanavond op Arte een docu over vinyl-liefhebbers. Geen idee of Dylan in deze docu voorbij komt, maar de liefde voor vinyl zit bij ook erg diep. Vandaar de tip.
Vanavond spelen Dylan & band in Malmö.

Geen opmerkingen: