Dylan kort #594

Met dank aan Rob voor zijn reactie bij Dylan kort #593.
Eerder schreef ik over de veiling van de handgeschreven tekst van The Times they are a-changin'. Dit 'velletje papier' komt uit de collectie van Peter McKenzie. Er zijn in 2008 op Recordmecca wat twijfels geuit over de authenticiteit van de items uit de collectie van deze Peter McKenzie. Mocht je een bod willen doen, wees gewaarschuwd. Zie hier en hier. [Met dank aan Arie voor de tip!]
Alja Spaan: er is niets & er is niets.
Frits: wie ik ben & Dylan's kerst.
John Jurgensen vraagt zich af of het tijd wordt voor Dylan om met pensioen te gaan, zie hier. Patrick Goldstein was er snel bij met een antwoord, zie hier.
Persoonlijk vind ik het niet zo'n interessante discussie. Het doet er niet toe of Dylan al dan niet met pensioen gaat. Op het moment dat Dylan niet met pensioen gaat, maar ik vind dat zijn optredens niet meer noemenswaardig genoeg zijn om nog bij te wonen, dan ga ik gewoon niet meer naar de concerten. Zo simpel is het.
Mocht Dylan wel besluiten met pensioen te gaan en de laatste jaren van zijn leven rustig door te brengen, dan kan ik hem alleen maar gelijk geven. Ik zou het wel jammer vinden, hij heeft nog voldoende venijn in zijn donder zitten om prachtige muziek te maken, maar ik zou het wel begrijpen.
Binnenkort - vandaag nog niet - kan ik, hoop ik, weer wat langer rechtop zitten om wat uitvoeriger aandacht aan de berichten op deze blog te besteden.

Geen opmerkingen: