Dylan kort #592

Op de website van Sotheby's kun je het velletje papier met daarop de handgeschreven tekst van The Times they are a-changin' beter bekijken. Opvallend is dat op de achterzijde van het papier één vers van North country blues staat geschreven. Verder valt mij op dat de tekst nauwelijks doorhalingen / verbeteringen bevat - waardoor ik maar met moeite kan geloven dat het om een eerste kladje gaat. Eerder lijkt het erop dat Dylan - na het schrijven van de tekst - de tekst volledig heeft uitgeschreven. Verder valt op dat hij zijn naam op het papier heeft geschreven, niet iets dat je doet op een kladje.
Frits vraagt mij via de e-mail of ik dit kladje zou willen kopen. Het antwoord is "nee". Nog afgezien van het feit dat ik absoluut het geld niet heb om zo'n aankoop te doen, plaatst de gedachte dat de vraagprijs voor dit stukje papier hoger is dan de aankoopprijs van het huis waarin ik woon het geheel in perspectief.
Een recensie van o.a. The Orginial mono recordings op De wereld morgen.
Begin je dag altijd met Bob Dylan is de gedachte op Pauls blog. Ik kan daar aan toevoegen dat ook iedere dag beëindigd wordt met Bob Dylan en daartussen - ter afwisseling - voornamelijk Dylan gedraaid wordt.
Video: Do re mi.

Geen opmerkingen: