Dylan kort #797

Op de website van BN de stem staat een video-recensie door Willem Jongeneelen vanChimes of freedom. Een grappig filmpje, al blijft Willem Jongeneelen volhouden dat er 50 nummers op Chimes of freedom staan. [En is de opname van Joan Baez echt een oude opname? Het is toch een nieuwe opname? Ik twijfel. Baez-kenners: informatie graag naar tom_dylan@hotmail.com]
Voor de liefhebbers van covers: op het nieuwe album van Curtis Stigers staat ook een cover van een nummer van Dylan. Het bericht vermeldt niet welk nummer.
De Grammy's zijn weer uitgedeeld. Dylan kwam nog even kort ter sprake in de speech van Eddy Cue n.a.v. de Grammy voor Steve Jobs.
Volgens de website van fanzine Isis lijkt het steeds waarschijnlijker dan Dylan in april & mei zal touren door Zuid-Amerika, waarbij hij concerten zal geven in Argentinië, Brazilië en Chili. Ook Peru wordt genoemd, maar het is niet waarschijnlijk dat Dylan daar zal optreden.
Dylans officiële website bevat nog geen nieuws over een mogelijke tournee door Zuid-Amerika.
N.a.v. mijn vraag over het Harten van Atlantis van Stephen King (zie Dylan kort #796), ontving ik een e-mail van Ton [waarvoor dank]. Hij schrijft o.a.:

Wikipedia stelt dat Phil Ochs in Hearts voorkomt.
En dan is er nog 1 maar die is heel erg dun. In hearts komt een David Dearborn voor. Die achternaam komt ook weer voor in Kings "From a buick 8". En die titel nou ja .... 't schijnt dat King aan een buick 6 dacht toen hij buick 8 schreef. Of zoiets. Maar ik zei al, die link is wel heel dun :)

Eerder vandaag ontving ik ook een e-mail van Thomas. Hij schrijft dat hij het boek in huis heeft. Hij zoekt vanavond de bewuste passage op. Later meer dus.

Geen opmerkingen: