Dylan kort #70

Een stuk over Mississippi en Tell tale signs op de weblog Modern times.
Een stuk over Tell tale signs op Roen's ranch.
Een stuk over Tell tale signs op de website van De Morgen.
Op de soundtrack van de nieuwe film van Oliver Stone - W. - staat "With God on our side" van Dylan. Of het hier om de versie van The times they are a-changin'" of een andere (nieuwe?) versie gaat, is mij nog niet duidelijk.
Fotograaf William Claxton overleden, foto en bericht op de website van het NRC en op de weblog van Harry Prenger.
Soms zijn Dylanberichten op weblogs voor mij een puzzel, zoals hier, maar waarschijnlijk zegt dat meer over mij dan over de blogger...
Heartland van Dylan en Willie Nelson op altcountry.
Teruggevonden: recensie van de boxset Dylan.
Het formulier voor de nieuwe tour - start 23 oktober - kan weer ingevuld worden op de website van the never ending pool. Succes! Ik hoop voor je dat je meer succes hebt dan ik - ik bak er meestal niks van...
Gisteravond las ik in een Melody maker uit 1978 een stuk over Dylans boek Tarantula en hoe de contracten voor dit boek tot stand zijn gekomen, ergens halverwege de jaren zestig: Markel [Mcmillan Company] remembered the contracts originally being drawn up for a book of photographs of Hollywood life and culture by Barry Feinstein (then married to Mary Travers of Peter, Paul and Mary), with a text by Dylan.
Het contract dat Mcmillan halverwege jaren zestig sloot met Dylan, was dus eigenlijk voor het boek dat 4 november a.s op de markt komt onder de titel Hollywood foto-rhetoric; the lost manuscript. Zie ook Dylan kort #62.

Geen opmerkingen: