tweede reactie op Christmas in the heart

Vandaag ontving ik van Franz, bekend van Franz world, via de e-mail zijn eerste indrukken van Christmas in the heart. En ook uit de eerste reactie van Franz blijkt het allemaal (gelukkig) mee te vallen:

Hi Tom,


Ik heb sinds gisteren Christmas in the Heart in huis en in de cd-speler. Ik moet zeggen: het valt me niet tegen. Nu stel ik voorop dat ik mijn verwachtingsniveau erg laag had gesteld na het beluisteren van de fragmenten op amazon.com. En het leeuwendeel van de liedjes voldoet aan dat niveau. Maar niet allemaal: Must be Santa is een buitengewone uitzondering! Deze uitvoering heeft alles in zich om een klassiek kerstliedje te worden, zo één in de categorie Slade, Wham!, Mud, je snapt wat ik bedoel. Dylan maakt er een groot feest van. De andere liedjes vind ik aardig. Niet vervelend of slecht of zo, gewoon. Dylan’s stem blijkt eigenlijk best wel geschikt voor deze kerstliedjes.


De cd gaat nu terug in zijn hoesje. Wanneer het straks half december is, dan komt-ie er weer uit en dan ga ik hem nog vaak beluisteren. Ik ben eigenlijk best wel een beetje blij dat deze cd er is, want elke kerst weer diezelfde kerstliedjes, dat gaat toch aardig de keel uithangen. Thanks to Bob hebben we dit jaar weer iets nieuws.


En Must be Santa is écht een aanwinst!


Groetjes,


Franz

Met dank aan Franz voor de reactie.
[reacties / eerste indrukken blijven welkom! Je kunt ze sturen naar tom_dylan@hotmail.com ]

Geen opmerkingen: