Dylan kort #808

Wie al aan het sparen is voor die box met al Dylans albums (zie 'Dylan compleet (?)' hieronder), zou zo maar eens zijn spaarplannen kunnen aanpassen. Nieuwe doelen stellen - zoals een trip naar Parijs waar deze zomer een tentoonstelling over Dylan te bewonderen is. Waarom? Het lijkt erop dat Forbes - de site waar het bericht vandaan kwam - de hete keutel weer heeft moeten intrekken. Het bericht op de site van Forbes is volledig herschreven, er is geen sprake meer van een box. Alleen nog: 'Some of the gossip concerns Bob Dylan–and a big project set for the fall. Blues guys love Dylan and are always trying to collect everything he’s done. Stay tuned…'
En... dat zegt eigenlijk helemaal niks. Er is een roddel ... een groot project... Dat kan van alles zijn, als het al iets is. We zullen zien.

Senne tipte me om de vierde aflevering (seizoen 1) van Pan Am te bekijken (zie hier), Dylan na ongeveer 50 seconden. Geen beeld of geluid van Dylan zelf, de dames hebben het over Dylan. [Met dank aan Senne voor de tip!]

Tip: De Kuip in Rotterdam bestaat 75 jaar. Om dit te vieren heeft TV Rijnmond een serie van 4 programma's gemaakt. De eerste aflevering is gisteren uitgezonden. In (waarschijnlijk) de tweede aflevering - uitzending op 14 maart - zit Peter. Peter vertelt in deze uitzending over Dylans concert in de Kuip in 1978.
De eerst aflevering bevat korte reportages, inclusief archiefbeeld. Ik ben benieuwd of & zo ja welke archiefbeelden er voor de reportage over Dylans optreden in de Kuip getoond zullen worden.
De uitzendingen zijn via de website van TV Rijnmond te zien.

2 opmerkingen:

Peter zei

Ik heb nog geen bevestiging gehad dat ik inderdaad in de 2e aflevering (14 maart) zit, maar ik neem aan van wel. De archiefbeelden die gebruikt gaan worden zijn de bekende van het Polygoonjournaal. dat zijn nl. de enige officiële beelden die er zijn.
Uitzending via TV Rijnmond (UPC abonnees schijnen daar naar te kunnen kijken) en terug te zien via hun website.

Cas zei

Ik ga kijken. Naast de bekende z/w Polygoon journaalbeelden bestaat er van Dylan's eerste Nederlandse concert nog een super 8 film in kleur gemaakt door Jos den Hartog, en eveneens een super 8 filmpje gemaakt door Dirk van der Linden. Wie o wie heeft deze films?