Dylan kort #1274

Ik was er even een paar dagen tussenuit: griepje. Een kleine inhaalslag, bestaande uit een "Dylan kort" (vandaag) en een nieuwe bijdrage van Jochen (waarschijnlijk morgen).

De muziek van de musical Girl From the North Country is nu op Spotify te beluisteren. [met dank aan Bert voor de tip]
Spraakmakende boeken: een verslag van de lezing over Dylans songteksten staat hier. [met dank aan Frits]
Reizen: Tiësto staat voor Dylan, zie hier.
Paul Kruger School heeft op de website een eerbetoon aan straatmuzikant Chuck Deeley staan (zie hier) en op YouTube - voor Chuck Deley - een cover van Dylans "Knockin' On Heaven's Door", zie hier.
Bindervoet en Henkes: De drie boeken met vertalingen van Dylans songteksten zijn in de uitverkoop. Bij een boekwinkel in Zutphen kosten de drie boeken samen nog slechts €40,-. Is dit overal of alleen bij de boekwinkel in Zutphen?
Bladeren door wat oude artikelen stuitte ik op een krantenknipsel uit 2007 over Bob Dylans commercial voor Cadillac. Die commercial deed toen nogal wat stof opwaaien, die commercial staat hier.
Zoekend naar die commercial op YouTube kwam ik nog een tweede, een langere versie tegen. Een commercial voor zowel Cadillac als XM Radio. Ik heb die commercial ongetwijfeld gezien in 2007, al kan ik mij dat niet meer herinneren. Hieronder die lange commercial voor Cadillac en XM Radio.2 opmerkingen:

RLSchuurman zei

Hallo Tom,

Ach Dylan is de enige muzikant in de top 3. Tiesto en van DIjk draaien aan wat knopjes.

tom w zei

:-)