Dylan kort #1082

The 30th Anniversary concert celebration: Gisteren ontving ik een e-mail van bobdylan.com met daarin wat meer informatie over de nieuwe versies van The 30th Anniversary concert celebration die op 4 maart verschijnen. De Blue Ray en DVD-versie zullen zo'n veertig minuten aan bonusmateriaal bevatten. Denk hierbij aan behind the scene-opnamen, interviews en beelden van de rehearsals. Daarnaast zal er een 2 cd-versie verschijnen met twee bonusnummers: 'I believe in you' door Sinead O'Conner (opgenomen tijdens de soundcheck) en 'Don't think twice, it's all right' door Eric Clapton.
Een trailer van The 30th Anniversary concert celebration is te bekijken op de website van Rolling Stone, zie hier.
Uncut van februari bevat een pagina-vullend stuk over Dylans tournee door Engeland, afgelopen november. En wat blijkt? Het Dylan-kan-geen-fout-doen-blad Uncut schrijft vooral (maar zeker niet uitsluitend) negatief over de statische setlists tijdens deze tour. En dat terwijl de Europese tournee van oktober / november 2013 tot de beste tournees van de laatste jaren behoort. Gelukkig staat er een mooie foto van Dylan op het podium van de Royal Albert Hall bij het stuk, een goedmakertje. [met dank aan Theo]
Foto's: Een aantal schitterende, door Allen Ginsberg gemaakte foto's van Bob Dylan zijn hier te bekijken.


2 opmerkingen:

Anoniem zei

Die foto waar Dylan achter dat metalen poortje staat (Bob Dylan metal sculpture overlay) doet me dan weer sterk denken aan de "Mood Swings" tentoonstelling van eind 2013.

M&A

Cas zei

Je zult vast heel erg uitkijken naar deze nieuwe heruitgave van The 30th Anniversary Concert Celebration. Naast de nieuwe dubbel-dvd, de blu-ray, en de nieuwe dubbel-cd komt er misschien ook een vinyl release van uit (een box met 4 lp's) :-))!