The Asia Series

Hieronder staat een berichtje over de Drawn Blank Series 2011 - & ja, ik vind het een uitstekend idee om werken in Alkmaar te tonen (zie reactie bij het bericht over de DBS 2011).
Er is binnenkort nog een tentoonstelling van werk van Dylan: van 20 september tot 22 oktober zijn werken uit The Asia series te zien bij Gagosian gallery in New York. Op de website van Gagosian gallery zijn een paar werken uit The Asia series te bekijken. Er staan vier werken op de site, waarvan 'Favela Villa Broncos' en 'Piano player' uit the Brazil series afkomstig zijn.
Dan blijven er twee over: 'Life magazine' lijkt een kopie van een magazine-cover, maar het is net even anders. Vergelijk 'Life magazine' op de website van Gagosian gallery maar met de originele voorkant van bewust Life magazine (zie afbeelding links), het verschil zit 'm in de (hoeveelheid) woorden aan de rechter kant.
Tot slot is er nog het schilderij 'Opium' wat ik een schitterend schilderij vind, het is dat de tentoonstelling in New York is, wat mij toch echt iets te ver weg is...
Helaas.
Zou er nog een catalogus van the Asia series worden uitgegeven? Ik hoop het.

Geen opmerkingen: