Dylan kort #349


Eerst moet ik een misverstand rechtzetten: ik las op de log van Alja dat ik na vijf minuten in slaap sukkelde tijdens het luisteren naar haar radiouitzending. Zie hier. Dat moet ik even rechtzetten. Ten eerste zijn de radiouitzendingen van Alja bijzonder, uniek, eigen en meer dan de moeite van het beluisteren waard. Ten tweede klopt het dat ik Alja een e-mail heb gestuurd waarin ik schrijf dat ik mij naar zéér korte tijd luisteren al begon te vervelen. Maar daarmee doelde ik absoluut niet op Alja's radiouitzending, maar op de door haar aan mij gestuurde link naar een youtube-filmpje (zie Niemand zingt zoals Dylan... reactie #6 hieronder). Voor meer informatie over de radiouitzendingen van Alja, zie de rechter kolom.
Alja, mijn excuses voor dit misverstand.
Dan wil ik moon j. danken voor het sturen van een link naar Woody Guthrie memorial concert - aanvullingen (zie hieronder) naar Expecting rain. Dank moon j.!
Bob Dylan exposeert schilderijen op de website van de Pers.
Bob Dylan treedt op 10 februari in het Witte huis tijdens een Civil rights party, zie hier. Het concert zal een dag later op de Amerikaanse tv te zien zijn. Meer hier en hier en hier.
Lo and behold van Coulson, Dean, McGuinness and Flint op Altcountry.

1 opmerking:

alja spaan zei

ik zou toch maar mijn fiets bij de hand houden als ik jou was....